IT-tekniker

Göteborg
Ansök senast 2021-12-31

Nu söker vi IT-tekniker till vårt team i Göteborg

Goodfellows IT designar och levererar behovsanpassade IT-lösningar till medelstora företag som vill arbeta utan driftsstörningar och ges större möjligheter till utväxling i sin affärspotential. Vi tycker att medelstora företag skall ha råd med samma fullfjädrade IT-standard som storbolagen, därför väljer vi att agera affärspartner och erbjuda det så att våra samarbetspartners kan göra det de är bäst på! Vi ger företag i Göteborg och Stockholm en ärlig, modern och ansvarstagande IT-avdelning som jagar nöjda kunder före antal debiterade timmar. Vi siktar alltid mot högre höjder och söker nu efter vår nästa kollega som kan bli en del i ett gäng med enbart good fellows!

OM TJÄNSTEN SOM IT-TEKNIKER:

I rollen som IT-tekniker hos Goodfellows är du våra kunders IT-proffs och nära rådgivare som driver dina kunder framåt inom allt som har att göra med servrar, lagring, molnet, nätverk med mera! Du träffar regelbundet dina kunder, driver de komplexa felsökningarna och leder projekt för att förbättra dina kunders IT-miljö. Du arbetar mot en befintlig skara av våra kundföretag och har till uppgift att ge dom bästa möjliga IT-lösningar för att stötta dem i deras fortsatta tillväxtresa.

 Du blir en del av vårt team och kommer att ha både seniora och juniora kollegor som du samarbetar med, lär av och utvecklas tillsammans med. Gemensamt för teamet är kärleken för teknik i absolut framkant och service i högsta klass! 

VI SÖKER DIG SOM:

 • Besitter kombinationen av tekniskt kunnande, hög strukturell förmåga och den goda vanan att ge något litet extra i varje kundinteraktion.
 • Du har en bakgrund som IT-tekniker med praktisk erfarenhet av Azure, Office 365, Windows Server, Hyper-V och WAN & LAN.
 • Förmåga att hålla koll på planering och driva projekt.
 • Din sociala kompetens gör dig lyhörd och förtroendeingivande vilket skapar goda relationer med såväl kunder som kollegor.
 • Din nyfikenhet sätter dina gränser – för hos Goodfellows får du alla möjligheter i världen att hitta på och testa nya innovativa lösningar som kommer våra kunder till gagn!
 • Talar och skriver flytande på svenska.
 • Har B-körkort.

 VAD GOODFELLOWS ERBJUDER DIG:

Hos Goodfellows IT blir du en del av en kultur som bygger på sunda familjevärderingar – och verkligen tror på att ett gott skratt förlänger livet. Vi har en ärlig ambition att alltid hjälpa till, förbättra och utveckla IT-miljön för våra kunder. För rätt person ges spännande och varierande uppdrag, utvecklingsmöjligheter och ett individanpassat lön- och ersättningspaket som kontinuerligt utvecklas av alla kollegor.

OM GOODFELLOWS:

Goodfellows levererar en komplett IT-avdelning för alla tillväxtsträvande företag i Västsverige. Vår avdelning innehåller allt från strateger, IT-tekniker och Helpdesk-tekniker som alla delar en kristallklar mission - vi hjälper svenska medelstora företag att frigöra tid, spara pengar och jobba smartare så de kan fokusera helhjärtat på sin egen affärsutveckling.

Vi tar ansvar, på riktigt, och jagar inte intäkter per timma eller per burk. Istället fungerar vi som kundens egen IT-avdelning med uppgift att designa och levererar behovsanpassade IT-lösningar inom en bestämd månadsbudget.

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Individuell lön.

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV samt personligt brev, så ser vi fram emot att höra från dig.

Kontaktperson

Kristoffer Skarström

kristoffer.skarstrom@goodfellows.se

0706055051

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %