Microsoft 365 expert

Göteborg
Ansök senast 2021-12-31

Microsoft 365 expert som hjälper till att forma vår framtid

I rollen som Microsoft 365 expert hjälper du våra kunder att öka sitt affärsvärde genom att använda Microsoft 365. Med ett användarfokuserat tillvägagångssätt kommer du att stödja våra kunder i att förenkla de anställdas dagliga arbete, stärka samarbetet mellan olika team och öka organisationens produktivitet. Arbetet sker inom ramen för kundens verksamhet och kräver djup förståelse för, och nyfikenhet inom, såväl tekniken som affären.

 

På Goodfellows brinner vi för att hjälpa våra kunder inom digital transformation, och denna roll blir central i att öka våra kunders förmåga inom automation via Power Automate, öka deras kommunikationsförmåga med hjälp av moderna intranät i Sharepoint och Teamsmiljöer samt säkra informationen via Azure Information Protection. Du håller dig uppdaterad inom nyheter som kan skapa mervärden och arbetar med vår ledning för att hitta behändiga paketeringar av våra tjänster. Tillsammans med kollegor levererar du mot nya samt befintliga kunder och bygger förstklassiga IT-miljöer som vi tar ansvar för.

 

Vi söker dig som

Brinner för Microsoft 365 och har strategisk och praktisk kunskap om hur du kan implementera det framgångsrikt i organisationer. Som person bör du ha ett stort intresse av att stödja företag med digitala verktyg och ha ett kundorienterat tankesätt. Du har utmärkt kommunikationsförmåga och du gillar att driva förändring. Du har erfarenhet av att leda projekt och kan skapa planer och strategier som hjälper våra kunder att nå sina mål.

 

·        Djup och bred kunskap inom Microsoft 365

·        Särskilt intresse för och erfarenhet inom Sharepoint, Teams, Power Automate och AIP

·        Intresse för, och gärna bakgrund inom, JavaScript, Python och PowerShell eller andra meriterande språk

 

Personliga egenskaper:

·        Självgående och drivande

·        Tar ägarskap över projekt och aktiviteter

·        Bygger strukturkapital och delar kunskap

·        Nyfiken och entreprenöriell

 

Vilka är vi?

Goodfellows Infra startade 2005 och har idag cirka 30 medarbetare. Bolaget är ett dotterbolag inom Goodfellows Group med totalt ca 40 medarbetare och drygt 120 kunder. 

 

Goodfellows är den naturliga digitala partnern till snabbväxande ägarledda västsvenska företag och kan idag stoltsera med kunder såsom Axel Arigato, VBK, DrDenim, Humphree, Axel Christiernsson, Axkid, Franchetti, NTEX Inrikes, Lagerhaus och många fler. 

 

Inom koncernen är vi också huvudägare i Lagerhaus och delägare i Sneaky Steve och Adfenix. 

 

Som organisation styrs vi av familjevärderingar och vi sätter alltid våra medarbetare och kunder i första rummet. Vår affärsmodell bygger genomgående på att erbjuda fastpris utan bindningstider. Vi har inga konsulter och vi debiterar inte timmar. Vi tar ansvar för funktioner och lösningar. På så sätt bygger vi långa och mycket framgångsrika kundrelationer. 

 

Vad Goodfellows erbjuder dig

Hos Goodfellows blir du en del av en kultur som bygger på sunda familjevärderingar – och verkligen tror på att ett gott skratt förlänger livet. Vi har en ärlig ambition att alltid hjälpa till, förbättra och utveckla IT-miljön för våra kunder. För rätt person ges spännande och varierande uppdrag, utvecklingsmöjligheter och ett individanpassat utbildnings-, lön- och ersättningspaket som kontinuerligt utvecklas av alla kollegor. 

START: Omgående

PLATS: Göteborg 

OMFATTNING: Heltid 

LÖN: Individuell lön. 

Är detta du? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra av dig.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %