Senior affärsystemsexpert - Handel & Logistik

Göteborg
Ansök senast 2021-05-31

Vill du vara med och förändra affärssystemsmarknaden?

Vill du vara delaktig i att utmana föråldrade tankesätt och affärsmodeller, känna delaktighet, skapa förbättringar och långsiktigt värde för våra kunder?

Är du grym på att utveckla processer inom handel, lager och logistik och har längre erfarenhet inom dessa områden i Microsoft Dynamics NAV eller Business Central? Då kan det vara du som är vår nästa superhjälte!

 

Vi söker dig som har

 • Arbetat minst 3 år med Microsoft Dynamics NAV och/eller Business Central
 • Erfarenhet av affärsprocesser och verksamhetsförståelse inom inköp, försäljning och lager för partihandel, tillverkande industri och/eller retail
 • Tidigare arbetat som konsult eller varit Super User inom ovan områden för Microsoft Dynamics NAV eller Business Central

Som person tror vi att du har intresset, nyfikenheten och kreativiteten som krävs för att utmana både oss och våra kunders processer. Du är också driven, lyhörd och har en tro på laget före jaget. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du är van vid att självständigt prioritera och strukturera ditt arbete.

 

Vilka är vi?

Goodfellows Business Partner startade hösten 2019 och har idag fem medarbetare. Bolaget är ett dotterbolag inom Goodfellows Group med totalt ca 30 medarbetare och drygt 120 kunder. 

Goodfellows är den naturliga digitala partnern till snabbväxande ägarledda västsvenska företag och kan idag stoltsera med kunder såsom Axel Arigato, VBK, DrDenim, Humphree, Axel Christiernsson, Axkid, Franchetti, Fraktkompaniet, Lagerhaus och många fler. 

Inom koncernen är vi också huvudägare i Lagerhaus och delägare i Sneaky Steve och Adfenix. 

Som organisation styrs vi av familjevärderingar och vi sätter alltid våra medarbetare och kunder i första rummet. Vår affärsmodell bygger genomgående på att erbjuda fastpris utan bindningstider. Vi har inga konsulter och vi debiterar inte timmar. Vi tar ansvar för funktioner och lösningar. På så sätt bygger vi långa och mycket framgångsrika kundrelationer. 

Kontaktperson

Karl Malmström

karl.malmstrom@goodfellows.se

0739414758

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %