IT-tekniker till vårt kundcenter i Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2021-12-31

Goodfellows IT designar och levererar behovsanpassade IT-lösningar till medelstora företag som vill arbeta utan driftsstörningar och ges större möjligheter till utväxling i sin affärspotential. Vi tycker att mindre företag skall ha råd med samma fullfjädrade IT-standard som storbolagen, därför väljer vi att agera affärspartner och erbjuda det så att våra samarbetspartners kan göra det de är bäst på! Vi ger företag i Göteborg och Västsverige en ärlig, modern och ansvarstagande IT-avdelning som jagar nöjda kunder före antal debiterade timmar. Vi siktar alltid mot högre höjder och söker nu efter en ny kollega som kan bli en del i ett gäng med enbart good fellows! 

OM TJÄNSTEN SOM SUPPORTTEKNIKER

I rollen som första linjens IT-tekniker är du del av vårt fantastiska Kundcenter – som både har djup IT-kompetens samt en servicekänsla som gör andra grön av avund. Som del av vår 1:a linje sitter du på vårt kontor eller jobbar hemifrån och tar hand om kundfrågor via telefon och vårt ärendehanteringssystem rörande allt från illa fungerande nätverk, uppdateringar av affärssystem, licensfrågor och till hur man skapar macron i Excel. I vårt bolag är vårt kundcenter själva navet i vår verksamhet och ansiktet utåt så förutom din tekniska kompetens så trivs du också i rollen som spindeln i nätet för både kunder och kollegor. Ja, kort sagt – du har en väldigt varierande och utvecklande arbetsdag som bjuder på både högt tempo, mycket kundinteraktion och många skratt. 

 

VI SÖKER DIG SOM… 

… som vill ut på en tillväxtresa inom teknik och kundbemötande inom IT-infrastruktur. Du har bra kläm på Windows Klient och Server, gärna även lite MacOS, kunskap kring Microsofts molnlösningar som Office 365 och Exchange Online, WAN & LAN och är redan the go-to-guy eller -girl när det gäller släkt och vänners frågor kring datorer men din nyfikenhet gör att du vill ta sjumilakliv – och du söker ett bolag som låter dig göra just det. Din sociala kompetens gör att du lätt skapar och förvaltar relationer med både kunder och kollegor och du känner hur du enkelt skapar förtroende. Du smittar din omgivning med din stora portion positiva energi och får aldrig nog av att sätta tänderna i nästa utmaning. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vad Goodfellows erbjuder dig

Hos Goodfellows blir du en del av en kultur som bygger på sunda familjevärderingar – och verkligen tror på att ett gott skratt förlänger livet. Vi har en ärlig ambition att alltid hjälpa till, förbättra och utveckla IT-miljön för våra kunder. För rätt person ges spännande och varierande uppdrag, utvecklingsmöjligheter och ett individanpassat utbildnings-, lön- och ersättningspaket som kontinuerligt utvecklas av alla kollegor. 

Om Goodfellows

Goodfellows levererar en komplett IT-avdelning för alla tillväxtsträvande entreprenörer i Göteborg. Vår avdelning innehåller allt från strateger, konsulter, tekniker och Helpdesk-tekniker som alla delar en kristallklar mission - vi hjälper svenska småföretag att frigöra tid, spara pengar och jobba smartare så de kan fokusera helhjärtat på sin egen affärsutveckling. Vi tar ansvar, på riktigt, och jagar inte intäkter per timma eller per burk. Istället fungerar vi fungerar som kundens egen IT-avdelning med uppgift att designa och levererar behovsanpassade IT-lösningar inom en bestämd månadsbudget. 

START: Omgående

PLATS: Göteborg 

OMFATTNING: Heltid 

LÖN: Individuell lön. 

Är detta du? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra av dig.

Kontaktperson

Kristoffer Skarström

kristoffer.skarstrom@goodfellows.se

0706055051

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %